3. opstart i NGK

Efter en god og dejlig sommer, var det endelig tid til at byde 1n velkommen. I weekenden op til skolestart d. 9. august kom alle de nye elever, der skal starte i 1n på Gribskov Gymnasium. På denne årgang skal alle 1n elever bo i Studiebyen og flere kom med deres forældre og søskende, så familien også kender stedet hvor deres barn skal bo og gå i skole det første år af NGK.

På denne årgang af 1n har vi optaget 19 elever fra alle landene i Nordatlanten. De er alle ankommet godt til Studiebyen. Første dag var Velkomst-dagen d. 9. august. Ligesom de forrige år bliver den første uge brugt på at blive godt introduceret til skolen, nærmiljøet og få orden på alt det praktiske, der blandet andet følger med, når man flytter til et nyt land.

Mandag startede med et stort introduktionsmøde for elever og de forældre der var rejst med, og til eftermiddag kom udlejer fra Studiebyen kom og hilste på alle, og sørgede for aftensmad for eleverne og forældrene.

I løbet af ugen har der været introdag med alle de andre 1g'ere, hyggeaftner omkring bålet lær din by at kende-tur og husmøde i U-huset. Det er et ungdomshus, der ligger lige ved siden af Gribskov Gymnasium, som har alt fra egen barista, spillerum, bordtennisbord, øvelokale og lydstudie til hyggeligt fælleskøkken og filmstue.

Det er en rigtig dejlig klasse vi har fået, og de er allerede faldet godt til på gymnasiet og har lært hinanden rigtig godt at kende. Det bliver et supergodt år i NGK.

 

Se flere billeder under 2021-2022 NGK i billeder

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv til os

Fold ud

Tak for din besked - vi kontakter dig snarest

leaves
Adresse

NGK

c/o Gribskov Gymnasium

Østergade 52
3200 Helsinge
Denmark

post@gribskovgymnasium.dk

EAN
5798 000 557 451
CVR nummer
29 55 39 47

Kontor og telefontid

8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Tlf. kontor: +45 48 79 84 10