De fire gymnasier i NGK

Gribskov gymnasium er den sydligste del af Nordatlanten. Skolen ligger på kanten til skoven, og i undervisningen bruger vi lokal- og nærområdet så meget, vi kan. Miljøet på gymnasiet er præget af unge mennesker, som er engagerede og kreative i deres hverdag. NGK-eleverne kan deltage i sportsaktiviteter, frivillig dans, frivillig idræt, skolekomedie etc. Høje faglige krav og dannelse og demokrati er en vigtig del af gymnasieverdenen på Gribskov Gymnasium.
 
 
Miðnám á Kambsdali gymnasium ligger på Færøerne. Skolen er et gymnasium, hvor arbejdsglæde, samarbejde og innovation er i højsædet. Som elev på NGK bliver du en del af det aktive nærmiljø og samarbejde med erhvervslivet og institutioner. Vi sætter stort fokus på at anvende den faglighed, vi lærer i hverdagen. Skolen har 500 elever og ligger helt unikt i den lille bygd Kambsdalur på Østerø med flot udsigt over fjorden og de grønne fjelde.
 
Verzlunarskoli Islands i Reykjavik, Island, er et traditionsrigt og førende gymnasium, der gør eleverne stærke til at tage del i samfundet. Skolen ligger i en moderne hovedstad og fokuserer på arbejdsmarkedet og datateknologi. På Versló bliver du styrket i at arbejde med kreativ, selvstændig og praktisk tænkning. Lige uden for Reykjavik ligger masser af fjelde og geotermisk landskab.
GUX Sisimiut ligger lige nord for Polarcirklen i Grønland. På GUX Sisimiut er der et aktivt og tæt gymnasie- og kollegieliv. Næsten alle elever bor på kollegiet. Sisimiut er en by med 5000 indbyggere. Gymnasiet er det eneste tekniske naturvidenskabelige gymnasium i Grønland med flere tekniske naturfag på A-niveau. Her får du oven i de danske gymnasiefag fagene arktisk teknologi og kulturfag på en grønlandsk måde. I hverdagen blander eleverne sig med byens borgere og foreninger. Baglandet omkring Sisimiut er tilgængeligt for alle, og du kan vandre i fjeldene, stå på ski, køre hundeslæde eller snescooter.

Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv til os

Fold ud

Tak for din besked - vi kontakter dig snarest

leaves
Adresse

NGK

c/o Gribskov Gymnasium

Østergade 52
3200 Helsinge
Denmark

post@gribskovgymnasium.dk

EAN
5798 000 557 451
CVR nummer
29 55 39 47

Kontor og telefontid

8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Tlf. kontor: +45 48 79 84 10