Studieretning og fag

I NGK får du en almen studentereksamen (stx) med studieretningen:

Bioteknologi (A), Matematik (A) og Fysik (B)

Ud over studieretningsfagene får du følgende fag: Almen Sprogforståelse, Naturvidenskabeligt Grundforløb, Dansk (A), Historie (A), Engelsk (B), Idræt (C), Samfundsfag (C), Oldtidskundskab (C), Religion (C), Mediefag (C), samt de grønlandske fag Arktisk Teknologi (C) og Kulturfag (C).
I NGK har alle elever Dansk (A), og al undervisning foregår på dansk. De færøske, islandske og grønlandske elever har alle modersmålsundervisning Færøsk (A), Islandsk (A), Grønlandsk (A). En del af modersmål-undervisningen foregår virtuelt. Danske elever skal vælge mellem Fransk (B), Tysk (B) og Grønlandsk (A).
Som elev i NGK kommer du til at gå sammen med elever fra Island, Færøerne, Grønland og Danmark i de 3 år, du går i gymnasiet. I bliver én samlet klasse, som rejser og går i skole sammen i de nordatlantiske lande.
Du vil også bo i samme by som dine klassekammerater. I Danmark vil de fleste elever bo i studieboliger ved siden af gymnasiet, på Færøerne og Island er der privat indkvartering hos lokale familier, og i Grønland bor du på kollegie med dine klassekammerater.
NGK-klassen har særlige NGK-vejledere på skolen, og lærerne koordinerer undervisningen hele vejen igennem gymnasieforløbet. Der er tæt kontakt mellem de fire skoler undervejs.

Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv til os

Fold ud

Tak for din besked - vi kontakter dig snarest

leaves
Adresse

NGK

c/o Gribskov Gymnasium

Østergade 52
3200 Helsinge
Denmark

post@gribskovgymnasium.dk

EAN
5798 000 557 451
CVR nummer
29 55 39 47

Kontor og telefontid

8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Tlf. kontor: +45 48 79 84 10