Første skoleuge for 1n 2020

Så er den anden Nordatlantiske gymnasieklasse skudt i luften. I weekenden op til skolestart kunne alle de nye elever i 1n flytte ind i Studiebyen, ved siden af Gribskov Gymnasium, i strålende sol. Flere elever kom med deres forældre, så familien også fik set, hvordan deres børn skal bo og gå i skole det første år af NGK.

 

Der er opstartet 23 elever i den nuværende 1n klasse, som havde deres allerførste dag på Gribskov Gymnasium mandag d. 10. august. Ligesom sidste år bliver den første uge brugt på at blive godt introduceret til skolen, nærmiljøet og alt det praktiske bliver ordnet. I år var det også nødvendigt hurtigt at finde den nærmeste strand da vi har hedebølge i Danmark lige nu. 

Mandag startede med et stort introduktionsmøde for elever og de forældre der var rejst med, og sluttede med en fælles aftensmad, hvor elverne kunne lære hinanden endnu mere at kende. 

I løbet af ugen har der været introdag med alle de andre 1g'ere, hyggeaftner omkring bålet lær din by at kende-tur og husmøde i U-huset som er et ungdomshus der ligger lige ved siden af gymnasiet og som har alt fra egen barista, spillerum, bordtennisbord, øvelokale og lydstuide til hyggeligt fælleskøkken og filmstue.

Lørdag tog vi alle på stranden og hyggede nogle timer. 

Det er en rigtig dejlig klasse vi har fået, og de er allerede faldet godt til på gymnasiet og har lært hinanden rigtig godt at kende. Det bliver et supergodt år i NGK.

 

Se flere billeder under 2020-2021 NGK i billeder

Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv til os

Fold ud

Tak for din besked - vi kontakter dig snarest

leaves
Adresse

NGK

c/o Gribskov Gymnasium

Østergade 52
3200 Helsinge
Denmark

post@gribskovgymnasium.dk

EAN
5798 000 557 451
CVR nummer
29 55 39 47

Kontor og telefontid

8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Tlf. kontor: +45 48 79 84 10